Köpvillkor


Pris på varorna anges i svenska kronor. Som standard visas priserna inklusive moms. 

Vi har inlett ett samarbete med Klarna för att kunna erbjuda dig nya sätt att betala i kassan. Det är ett enkelt och säkert sätt att få de saker du vill ha när du vill ha dem.

Klarna går efter devisen ”Det är du som shoppar. Så du bestämmer hur du betalar”. Du väljer själv om du vill betala direkt, senare eller dela upp din betalning, utgå från vad som passar dig bäst. 


Så här fungerar det:

Steg 1

Lägg varorna i din kundvagn och välj ”Klarna” i kassan

Steg 2

Klarna skickar en e-postbekräftelse och påminnelser när det är dags att betala

Steg 3

Du kan genomföra dina framtida Klarna-köp med bara ett klick 

Pssst…

Ladda ner Klarnas app till din smartphone så kan du enkelt betala via mobilen. Betala direkt, vid förfallotid eller förläng betaltiden om du behöver. Du kan även få påminnelser i appen om kommande betalningar så att du inte missar något!

 Leverans och frakt

Vi skickar normalt iväg din order inom 1-2 arbetsdagar, oftast skickas det samma dag om order och betalning inkommit innan kl. 13.00. Vi använder oss av PostNord för inrikes paket.

 Fraktkostnad

Inom Sverige: Fraktfritt vid beställning över 600 kr. På order under 600 kr debiteras fraktkostnaderna med 79 kr. Finland och Danmark, frakt enligt Postnords taxa, baserad på vikt (fraktkostnad kommer automatiskt upp i kassan).

 

Ej uthämtat paket

Paketet skickas till ditt lokala ombud för upphämtning och aviseras via sms eller brev-avi. Du måste senast inom 14 dagar efter avisering hämta ut paketet.   Har paketet inte hämtats ut returneras det automatiskt till oss och en avgift om 200 kr plus frakter tas ut för det extra arbete och administration det medför oss. Köparen står för den nya frakten till sig själv vid ett eventuellt återköp av varor. 

För produkter som inte omfattas av ångerrätten, återbetalas inte beloppet i det fall köparen inte önskar paketet utskickat på nytt.

 

Ångerrätt

Ångerrätt gäller under 14 dagar från och med att du har mottagit varan. Enligt Distans- och hemförsäljningslag (2005:59) har du rätt att ångra köpet. Observera att ångerrätten ej gäller för vissa livsmedel/foder och hygienartiklar. Detta för allas säkerhet.

Ångerrätten gäller oanvänd produkt och obruten förpackning. När du utnyttjar din ångerrätt är du skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av vårdslöshet gäller inte ångerrätten.

När du utnyttjar din ångerrätt ska du sända eller lämna tillbaka varan till oss, se till att packa den väl. Du får själv bekosta frakterna.

 

Returer

Kontakta oss innan du returnerar en vara, Naturliga Norrland AB skall bekräfta att returen är tillåten och att ångerfristen inte har passerats innan varorna skickas tillbaka.

För godkänd retur ska produkten vara i ursprungligt skick med originalförpackningen och alla eventuella lappar och manualer skall medfölja.

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller vi har packat fel. Returer ska skickas till oss som brev eller paket, inte mot postförskott och inte till ombud (vi kan inte hämta ut hos ombud). Kunden ansvarar för varan till dess den har kommit oss tillhanda.

Returfraktsedeln får INTE tejpas/klistras på originalförpackning (t.ex direkt på en flaska, sadel osv). Förstörstörd originalförpackning debiteras med 150 kr.

 

Återbetalningsskyldighet

Om du utnyttjar din ångerrätt, betalar vi tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Vår fraktkostnad betalas ej tillbaka. Detta gäller om varan är i samma skick som när du fick den. Alla frakter betalas av kunden.

 

Reklamation

Om något är felaktigt med din produkt ber vi dig reklamera varan till oss så snart som möjligt samt skicka tillbaka varan. Retursedel får du från oss. Vi förbehåller oss rätten att debitera för varor som ej returneras i de fall vi ersatt dig med en ny produkt.

 

Personuppgifter

Hos oss på HAGAPRYDI hanteras dina personuppgifter med största sekretess enligt dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation, 2016/679/EU) och säljs inte vidare till tredje part. Vi vill att du ska känna dig trygg när du handlar hos oss. 

En personuppgift är all information som kan användas för att identifiera en enskild person. I samband med att du genomför din beställning hos oss godkänner du att vi använder och lagrar dina personuppgifter i vår databas för att kunna fullfölja ditt köp och förse dig med din leverans enligt den service du kan förvänta dig. 

Exempel på personuppgifter som vi samlar in är: Fullständigt namn, personnummer, telefonnummer, e-postadress, postadress, och IP-nummer. 

Din e-postadress används också för utskick av information och erbjudanden från oss, vårt nyhetsbrev. Det kan du enkelt avsluta prenumerationen av det genom att klicka på Avsluta längst ner till höger i nyhetsbrevet. 

Önskar du mer information är du alltid välkommen att kontakta oss på info@hagaprydi.se


- HAGAPRYDI-