Ryttaranalys &
Sadelinpassning


Har du svårt att hitta den sadel som passar både dig och din häst?

Under ryttaranalysen får du först göra avsuttna övningar med visuell jacka på sadelbock. Detta för att se hur just din kropp reagerar och lokalisera eventuella skevheter. Därefter får du göra ett bäckenavtryck för att se hur ditt bäcken ser ut, vilket kan vara en del i nyckeln till att hitta rätt modell av sadel för just dig.

Sedan får du sitta upp till din häst i din befintliga sadel för att se hur vi kan applicera det vi sett även på hästryggen. Här kan det bli en hel del aha-upplevelser när du lär dig använda din kropp mer rakriktat. Plötsligt får hästen in det där bakbenet som du inte tidigare lyckats få med, eller plötsligt skjuter den inte in bogen i ena varvet etc.
Efter avslutad ryttaranalys har du fått kunskap om hur du kan påverka tyngdpunkten på hästryggen samt hjälp med verktyg för att kunna se var och hur du lägger din energi och fokus i ridningen.

När vi gått igenom dessa grunder i analysen hjälper vi dig att hitta den sadel som passar just dig och din häst allra bäst.

Med oss har vi självklart de omtyckta sadlarna från Storm Rider som snabbt sprids och blivit väldigt  populära i Sverige. 

Pris: Ryttaranalys 1400 kr (avsuttet och till häst)
Enbart sadelutprovning 700 kr  
Ryttaranalys & sadelutprovning 1900kr

Väljer du att köpa en Storm Rider sadel ingår detta i köpet.

Önskar ni besök Sadelinpassning & Ryttaranalys?


Vill ni att vi kommer ut till ditt stall och gör ryttaranalys och sadelinpassning är ni varmt välkommen att kontakta oss!

Kontakt:
Anna Thunstedt Hagaprydi 073 6400633
Stina From INDIVIDHÄLSA 070 251 90 62

- HAGAPRYDI-