Hej!
Jag är jättenöjd!
Sadeln låg jättebra på alla hästarna!
Förstår att de travar bra i den, hästarna söker gärna trav vilket är positivt för då kan de använda ryggen bra i den. Är super om de är lite styva ! Supernöjd! Får en bra position, bra balans och samtidigt effektiv! Så tacksam <3

Maria Berg Slätternegård

Merinoulltäcke


Alltid lika härligt att få krypa in i det här lätta täcket i ullfrotté Lika skönt efter ett svettigt träningspass som efter ett välbehövligt bad. Sedan gör det ju inget att det är snyggt också - älskar rosettdetaljen  Linda Sabel  

Wicky Green ägare till Storm Rider Thor ull


De som jag gillar med den är att den känns mjuk och följsam när hästen rör på sig. Känns som den följer hästen bra. Samt att jag som ryttare får bra kontakt och kan använda i mina hjälper på ett bra sätt, utan större ansträngning. De är viktigt för mig som rider många timmar varje dag. Jag har ridit tre helt olika typer av hästar Alfur, Keilir och Kjarval och den låg bra på alla tre.
Wicky Green

Moa Ågren ägare till Storm Rider Hruni latexEfter att ha testat väldigt många olika sadlar på min 8-åriga häst Venus känns det äntligen som att vi har hittat rätt. På en känslig och pigg häst som Venus är det svårt att få ett bra läge under ridning, men med denna sadel blir hon avslappnad och får friare och mer avspända rörelser.
Moa Ågren

Linda Sabel ägare till Storm Rider Hruni latexMitt första intryck av Storm Rider Hruni:

- Ligger bra på hästen
- Följsam utan att den åker fram
 - Ger god stabilitet
- Fantastik skön känsla i tölten.

Det var det som skapade wow-känslan och gav ett bestående intryck av att rida med mycket häst framför sig. Efteråt undrade jag hur jag hade kunnat rida så länge med min gamla sadel, som jag faktiskt var väldigt nöjd med innan.
Linda Sabel

Stina From från Individhälsa


Idag har vi haft Anna från Storm Rider här med sina sadlar. Vi har analyserat sitsar och provat flera sadlar och jag gillar verkligen dess utformning då man lätt kan anpassa de efter ryttarens bäcken. Den bomlösa gillade både jag och Agnes så pass mycket att den fick stanna som en ny favorit hos oss båda. Vi har aldrig tidigare provat en så bra bomlös sadel. Även om vi gillade den så märktes det ändå mest på hästarna som blev så nöjda. De frustade, blev väldigt avslappnade och superfina i gångarterna .

Jag kommer framöver att vara ombud för dessa sadlar då jag gillar att det finns olika varianter för olika typer av bäcken så att det kan finnas en sadel som passar alla .

Analys -och provtillfälle av sadlarna kommer så håll utkik!

- HAGAPRYDI -